Anyu karácsonyi kívánságlistája

Anyu karácsonyi kívánságlistája

Karácsony közeledtével sokat gondolkozunk, mivel lephetnénk meg szeretteinket, mi szerepelhet vajon a kívánságlistájukon. Én magam ritkán álmodozom tárgyakról mióta elindultam a minimalizmus felé vezető úton, de ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán soha semmilyen tárgyi dologra ne vágynék. Épp ellenkezőleg, ha már valamit megveszek, megtartok, azt használom, gondot viselek rá, becsben tartam. Nem szeretem az n+1. kacatot az életembe. Ezért én jól át szoktam gondolni, ha valamit megvásárolok, és a kívánságaim is eszerint alakulnak. Ennek megfelelően alakult ki a karácsonyi kívánságlistám.

Már tavaly óta nagy álmom egy overknee, azaz térd fölé érő csizma. Az egy dolog, hogy sokan dicsérik, hogy mennyire nőies és csinos, engem jobban érdekel, hogy a nagyon érzékeny térdemet vajon megvédené-e a csípős hidegtől. Na jó, talán arra is kíváncsi vagyok, hogy mutatna szoknyával :D

Mostanában hadilábon állok ékszerek tekintetében. Maximum az arany ékszereimet veszem fel, ha olyan alkalom van, de a bizsukból teljesen kikoptam. A hétköznapokban szinte nem is hordok ékszert, pedig nagyszerűen ki tudna lendíteni a „csak itthon vagyok a gyerekkel” életérzésből.

Ez a nyaklánc nagyon jól kifejezi a személyiségemet: egyszerű, mégis mutatós darab, nem hivalkodó, nem feltűnő mégis gyönyörű. Nagyon szívesen viselném az ünnepek folyamán.

http://chillearrings.com/webaruhaz/nyaklancok/mini-layered/heart-layered-nyaklanc

Ez a fülbevaló hozzám képest „extra” darab, kilépés a komfortzónámból. Mivel még ilyen fülbevalóm nem volt, szívesen kipróbálnám hogyan áll. Ebben az ékszerben is az fogott meg, ami a nyakláncban: egyszerű, mégis gyönyörű.

http://chillearrings.com/webaruhaz/fulbevalok/statement/zoe-fuelbevalo

Ezek az apró fülbevalók pedig a hétköznapok folyamán jönnek jól, hiszen az apró ujjacskák nem akadnak bele, mégis színt visznek a hétköznapokba.

http://chillearrings.com/webaruhaz/fulbevalok/mini/antik-arany-piros-ezuest-fuelbevalo-szett

 

Ha pedig egy ünnepi darabra lenne szükségem, ezt választanám:

http://chillearrings.com/webaruhaz/fulbevalok/mini/szinjatszo-fuelbevalo

Már csak egy szuper skinny farmerre lenne szükségem, amely csinosan áll a szülés utáni megváltozott alakomon is. Ehhez pedig úgy vélem, a magasított derekú fazon lenne a legelőnyösebb.

Egy szuper téli sapkával pedig igazán nőiesen festhetnék a téli séták idején is. Ráadásul megfázni sem szeretnék, úgyhogy a gyermekeimen kívül magamra is oda kell figyelnem.

Mert attól, hogy anyává váltam, még nő maradtam és szeretném megőrizni az ilyen apróságokkal is a nőiességemet.

https://anyutervez.com/

https://www.facebook.com/anyutervez/

Megosztás: