A Kialakító bloggerének tollából...

A Kialakító bloggerének tollából...

A Kialakító bloggere, Enikő mesél nekünk... Fogadjátok sok szeretettel kedves gondolatait!

... mesélj egy kicsit... milyen érzés a blog szülinapját ünnepelni?

Furcsa belegondolni, hogy már 4 éve írom a blogot, egy szürke novemberi nap vágtam bele és azóta a mindennapjaim legszebb részét képezi. Megtaláltam a hobbim és hivatásom is benne és nap mint nap jövök rá általa, hogy mennyi mindenre képes vagyok. A sok szeretetet, amit az olvasóktól kapok igyekszem nyereményjátékokkal meghálálni, most is 4 különböző csomagot nyerhetnek. :)

https://www.youtube.com/watch?v=PYsBEz-Ix_U

... hogy milyen érzés bloggernek lenni?

Bloggernek lenni elhivatottság és felelősség szerintem, hiszen sokan követik az oldalamat. Igyekszem képezni magamat minden vonalon, hogy a leghitelesebb információkkal tudjak segíteni. Sokat változtam az évek alatt, sokkal elfogadóbb, türelmesebb és nyitottabb lettem, rengetegszer léptem ki a komfortzónámból.

... hogy milyen élmények értek és melyek a legjobb pillanatok ?

Minden nap kapok pár kedves üzenetet, amiben tanácsot kérnek tőlem. Még mindig furcsa, hogy sokan hozzám fordulnak a kérdéseikkel, igyekszem mindenre legjobb tudásom szerint megválaszolni.
Ősszel tartottam egy Kialakító napot, ami szenzációs volt, hihetetlen érzés olvasókkal találkozni. Elképesztő, hogy a nyitáskor már telt ház volt, fantasztikus nap volt. A harmadik amit kiemelnék az a blogom csoportja a Kialakulat, ahol kötetlenül tudnak a lányok egymással és velem beszélgetni, nagyon büszke vagyok rá, hogy eszméletlen kedves és segítőkész közösség jött itt létre.

és milyen a mi kapcsolatunk? :)

A Chillearrings-el szinte a kezdetektől együtt dolgozok, azonnal egy hullámhosszon voltunk Csillával és azóta már barátnők vagyunk. :)

Most pénteken is végre együtt leszünk, még pedig a Nyíregyházi Chill workshopon. Ha esetleg szeretnél jelentkezni, és csodás karkötőket fűzni, na és találkozni velünk, jelentkezz itt:  https://www.facebook.com/events/161450374456113/

Várunk Titeket! <3

Rengeteg közös együttműködésünk és projektünk volt, de beszéljenek inkább a képek! :)

 

További képek itt: 

http://kialakito.blogspot.hu/search?q=chillearrings

 

Megosztás: