Holdfény karkötő

 

A hármas szám ebben a csiszolatlan szépségben is visszaköszön. Három pici nyers hegyikristály koronázza meg a holdköveket, csuklónk éke, tiarája megfelelő kiegészítője a mindennapoknak. Erős gumijának köszönhetően strapabíró, aludhatunk fürödhetünk is benne. 

A hegyikristály az erő köve, tiszta energiája minden más energiát tisztít, mozgásba hoz, és a lehető legmagasabb szintre növel! Rezgése a fizikai síkot összekapcsolja a tudattal, így nem csak erőt, hanem tiszta gondolatokat is ad. Erősíti a lelket! A negatív energiákat elvezeti, az éltető energiát viszont felszabadítja, tárolja, és szabályozza, valamint tisztítja az aurát növeli az ellenállóképességet testi- lelki- szellemi kimerültség esetén segíti a belső látás kialakulását, és segít emlékezni a múltra fokozza az extraszenz képességet és ráhangol a spirituális céljainkra.

HEGYIKRISTÁLY GYÓGYHATÁSA: Általános kristály, minden betegség kezelésére használhatjuk! A test összes funkcióját erősíti! Hatása visszanyúlik a betegség megjelenése előtti egészséges állapothoz! Jó gyulladások csökkentésére, lázcsillapításra, ízületi gyulladásra, jó a bőr problémáira, segíti a sebek gyógyulását, a csonttörések regenerálódását, de égési sebekre is hasznos lehet. Segíti az emésztési zavarok megszüntetését, jó gyomorpanaszokra, görcsös fájdalmakra, jó szívproblémáknál, egyensúlyba hozza a hormon- és immunrendszert, jó pl. pajzsmirigy szabályozásra.

Van raktáron
4500 FT
db
Miért válassz minket?
  • folyamatosan bővülő árukészlet
  • legtrendibb divatékszerek és kiegészítők
  • kiváló minőségű termékek
  • gyors házhozszállítás
HASONLÓ TERMÉKEINK