Holdfény szett

Kérhető ezüst és arany lánccal

A Holdfény szett minden darabja maximálisan kihasználható, akár elegáns eseményeken is megállják a helyüket. Menyasszonyokon is csodálatosan mutathat, arról nem is beszélve milyen jótékonyan hat a párkapcsolatokra, mondhatni az örök szerelem egyik záloga a nagy napon. Angyalvonzó együttest állítottunk össze, így folyamatos védelem és segítség alatt áll a viselője.

Hegyikristály
(Földanya szívének is nevezik.)

A legerősebb kő, minden más ásvány hatását felerősíti, megtámogatja. Kiemelkedő a gyógyító hatása, a történelem kezdete óta az emberek kedvence. A családi béke és harmónia kialakítására alkalmas, erősíti a kapcsolatokat és leszámol a konfliktusokkal. Folyamatosan tisztítja a viselőjét és védelmezi. Minden betegség esetén használják a gyógyításra, mivel az egészséges időkbe visszanyúlva gyógyít. A sejtek regenerálódását segíti, így bármilyen sérülés gyorsabban fog elmúlni és a hegképződés is csekély lesz. Bőrproblémáknál általában ezt az ásványt ajánlják.

Holdkő
(Társaskapcsolatok köve)

A női energiákat képviseli ez a csodás holdfény kő. A társas kapcsolatokra nagyon jó hatással van, illetve a párkapcsolatokat is erősíti, így a szerelmeseknek igazán ajánlom, de az esküvői fogadalomnál is ha velünk van a Földanya támogató ereje. Bármilyen emberi kapcsolatunkra jobb rálátásunk lesz és ezáltal könnyebben tudjuk megoldani a felmerülő problémákat. Az opalit segíti az intuíciót, megérzéseket és a kreativitást fokozza. Csodás bőrre vágyóknak is ajánlom, sok helyen olvashatjuk a jótékony hatásait ezen területen is.

A méregtelenítést fokozza salaktalanít, így a fogyásunkat elősegíti. Alvászavar ellen is ajánlják, illetve ez éjszakai befulladást, asztmatikus panaszokat enyhíti azáltal, hogy segíti az oxigénfelvételt. 

Van raktáron
11900 FT
db
Miért válassz minket?
  • folyamatosan bővülő árukészlet
  • legtrendibb divatékszerek és kiegészítők
  • kiváló minőségű termékek
  • gyors házhozszállítás
HASONLÓ TERMÉKEINK