Írisz karkötő

Írisz karkötő

Ebben a karkötőben a tenger nyugalma és a tűz ereje egyesül. Garantáltan energikusabb, boldogabb lesz a viselője, az önbizalmát és önbecsülését  is erősíti ez a különleges ékszer. Felfázásra, csontproblémákra és bőrproblémákra is gyógyírként szolgálhat, de méregtelenítésben is segítő társ.  A színterápiában is hiszek, így a színjátszó galvanizált lávakőre esett a választásom, ami a zöld és a lila játékos kontrasztjával üdíti fel a lelkünket.

Fehér korallt A történelem kezdete óta ékszerként viselik. Húgyúti problémákra gyógyír, mivel felfázós vagyok, így jól jön a hatása és tudom, hogy sokan küzdötök ezzel. Csökkenti az asszmatikus tüneteket és remek a csontproblémákra. Lehangoló, szomorú gondolatokat csökkenti, depresszió ellen ajánlott. Pozitív tulajdonságokat felerősíti.

Galvanizált lávakő

A lávakőnek frissítő és nyugtató hatása van, tehát ha energia hiányban szenvedsz, fáradékony vagy, akkor ez segíteni fog ennek leküzdésében. A láva erővel jár át és garantáltan jobb közérzetet biztosít számodra. Fokozza a vérkeringést, lazítja az izmokat és méregtelenít, tehát diétázóknak, sportot űzőknek is segítségükre lehet. És a fő érv, amiért választottam a szépsége mellett az volt, hogy jót tesz a bőrnek, kifejezetten ajánlják a bőrproblémák ellen. Fokozható vele az önkifejezés és az önbizalmunkat is erősíti, ami kire ne férne rá?

Rendelésnél kérem a csuklóméreteket megjegyzésben megadni!

Van raktáron
4500 FT
db
Miért válassz minket?
  • folyamatosan bővülő árukészlet
  • legtrendibb divatékszerek és kiegészítők
  • kiváló minőségű termékek
  • gyors házhozszállítás
HASONLÓ TERMÉKEINK