Jáde és hegyikristály angyalkás karkötő

0 Értékelés 4500 Ft

Egyedi tervezés alapján készült Designer darab. Jáde és hegyikristályból készült ez a karkötő. 8mm-es ásvány gyöngyökből.

A jáde, a feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású. Viszont a tisztaság és a nyugalom jelképe is, visszaadja a belső békét és a nyugalmunkat. Leépíti az előítéleteket, erősíti a szellemi aktivitást és tetterőt. Mentálisan megszabadít a negatív gondolatoktól és nyugtatja az elmét. A szerelem és a harmónia köve is, javítja a reakcióskészséget, bizalmat, magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot ad viselőjének. Több örömöt és életkedvet ajándékoz. Erősíti bátorságunkat és személyiségünket, segít félelmeknél és lámpaláznál. Az álom kövének is hívják. Homlokunkat kicsit megmasszírozva vele, jó ötleteket, gondolatokat sugalló álmokat kaphatunk. Elősegíti az érzelmi felszabadulást, elsősorban az ingerlékenységet szünteti meg.Ha Ön a jade követ választja, valószínűleg nem fog többet aggódni a pénz miatt! Bőség kristályként is ismert, hatásos kő! A jade nagyon sok védelmező tulajdonsággal rendelkezik! Védi a testet a betegségektől. A jade a belőle sugárzó bölcsességgel megakadályozza, hogy gazdája hibásan itéljen, valamint megvédi Őt a manipulációtól. Megelőzi a baleseteket, így annak aki gyakran úton van, hasznos utitársává válik! A kínaiak szerint a jade meghosszabbítja az életet. A jade segít ráhangolódni a természet jótékony hatásaira, békét nyújt, segít haladni az áramlással. A jade gyógyítja a vesét és a hólyagot. Ha ékszerként vagy marokkőként, masszírozó rúdként bárhol a bőrrel érintkezik, azzal maximálisan megnövelhetjük jótékony hatását! A jade harmóniát nyújt és vonzza a segítőkész jóbarátokat!

A hegyikristály erőt ad és védelmet nyújt. Bátorságot ad, és segít legyőzni a félelmeket, bízni önmagunkban. Erősíti immunrendszerünket és segíti a regenerálódást.

Rendelésnél kérem a csuklóméreteket megjegyzésben megadni!

Név Jáde és hegyikristály angyalkás karkötő
Méret 8 mm
Szín piros, átlátszó, fehér
Státusz Raktáron
Még nem értékelték a terméket. Legyél te az első!

Értékelés

Értékelés: