Holdkő és hematit makramé karkötő szett

0 Értékelés 5990 Ft

Különleges makramé fonással készült designer karkötők. Fekete színűek, a férfi karkötőt hematit, a nőit pedig holdkő díszíti.

Különleges makramé fonással készült designer karkötők. Fekete színűek.

A férfi karkötőt egy hematit ásvány díszíti. Hematit ásványt, már az ókorban is használtak vérképződés elősegítésére, illetve vérzéscsillapításra. Innen ered a Vérkő elnevezés is. Erőt és szilárdságot ad tulajdonosának. Elsősorban a komolyabb betegségek utáni felépülést segíti és biztosítja az egészséges vér- és sejtképződést. Hosszú távú alkalmazása esetén normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat. A hematit körénk "épít" egy védőkorlátot, amely egyrészt segít bátrabban, céltudatosabban mozogni a világban, másrészt ellenállóbbá tesz a külső befolyásokkal szemben. A hematit fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, aktiválja az akaraterőnket, javítva ezáltal az életminőségünkön. Mivel aktiváló hatású, így nem ajánlott használata pihenések alkalmával. 

A női karkötőt egy holdkő ásvány díszíti. A holdkő manapság legismertebb, legkeresettebb ásványok közé tartozik. A holdkő mind hatását, mind küllemét illetően a legfemininebb kő, ezért is nevezik sok helyen a nők kövének. A holdkő nyugtató hatású, legyen szó akár racionális, vagy irracionális félelmekről, ez kő nagymértékben segít leküzdeni azokat. Erősíti romantikus oldalunkat. A holdkő segítségével szabadjára engedhetjük fantáziánkat és vágyainkat. Segítségével visszaszerezhetjük partnerünkkel az újdonság élményét és az elvesztett romantika új erőre kaphat. A holdkő jelentése: szenvedélyes szerelem, amely a Holdra repít.

A szett tartalmaz egy férfi és egy női karkötőt, díszdobozban.

Lepd meg párodat, vagy legjobb barátnődet, hogy kifejezd mennyire szereted Őt.

Ajándék Chillearrings díszdobozban, a siker garantált!

Név Holdkő és hematit makramé karkötő szett
Méret S-M
Szín fekete, fehér, hematitszürke
Státusz Raktáron
Még nem értékelték a terméket. Legyél te az első!

Értékelés

Értékelés: