Monochrome álom

0 Értékelés 7990 Ft

Egyedi tervezés alapján készült designer darabok. Az anya-lánya karkötők 8mm-es ásványgyöngyökből és strasszköves gyűrűkből készültek. Az édesanya és a lánya közötti szoros köteléket ez esetben a szív medál jelképezi. Lepd meg anyukád, vagy gyermeked gyön

jáde, mely rendkívül sok jótékony hatással rendelkezik. A jáde, a feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású. Viszont a tisztaság és a nyugalom jelképe is, visszaadja a belső békét és a nyugalmunkat. Leépíti az előítéleteket, erősíti a szellemi aktivitást és tetterőt. Mentálisan megszabadít a negatív gondolatoktól és nyugtatja az elmét. A szerelem és a harmónia köve is, javítja a reakcióskészséget, bizalmat, magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot ad viselőjének. Több örömöt és életkedvet ajándékoz. Erősíti bátorságunkat és személyiségünket, segít a félelmeknél és a lámpaláznál. Az álom kövének is hívják. Elősegíti az érzelmi felszabadulást, elsősorban az ingerlékenységet szünteti meg. Ha Ön a jáde követ választja, valószínűleg nem fog többet aggódni a pénz miatt! Bőség kristályként is ismert, hatásos kő! A jáde nagyon sok védelmező tulajdonsággal is rendelkezik! Védi a testet a betegségektől. A jáde a belőle sugárzó bölcsességgel megakadályozza, hogy gazdája hibásan itéljen, valamint megvédi Őt a manipulációtól. Megelőzi a baleseteket, így annak aki gyakran úton van, hasznos utitársává válik! A kínaiak szerint a jáde meghosszabbítja az életet. A jáde harmóniát nyújt és vonzza a segítőkész jóbarátokat!

A hematitnak, az ezoteriában nagy jelentőséget tulajdonítanak.

Az egyiptomiak imádták a hematit követ, amely békét és nyugalmat hozta el. Már az ókorban is, a hematit, mint gyógyítókő tisztelték és értékelték. Tavaszi fáradtság esetén rendkívül hatásos a hematit, néhány napos viselése után már fizikailag érezzük jótékony hatását.

Javítja a vér oxigén ellátását, tisztítja a véredényeket, serkenti a vas felszívódását és a vörösvérsejtek képződését. A hematit kő fokozza a test regenerációs képességét, hasznos segítség lábadozáskor.

Regeneráló hatással van a májra, így megkönnyíti a szervezet méregtelenítését.
Elősegíti a sebek gyógyulását, még az égési sérülések is gyorsabban gyógyulnak a segítségével.

A mágneses hematit vastartalma miatt mindazoknak ajánlott, akik tartós vagy átmeneti vashiányban szenvednek vagy sok vért veszítenek: aranyér; mérgezés, menstruációs fájdalmak, erős vérzések esetén.

A mágneses hematit ékszerek segítségünkre lehetnek súlyos betegségek utáni lábadozásban, mivel segíti a vér oxigénellátását, sejtépítő, tisztítja a véredényeket, oldja a vérrögöket, gátolja a vérzést, javítja a vérkeringést, elősegíti a vörösvértestek képződését, hasznos a vérszegénységnél, a leukémiánál is.

A hematit ékszerek segítik a sebgyógyulást, ajánlott az égési sérülésekre. Méregteleníti az egész szervezetet, tisztítja az aurát.

Az achát oltalmat, védettséget biztonságot nyújt viselőjének. A szilárdság, összeszedettség, érettség köve. Az achát stabilizáló és erősítő hatású, elősegíti a belső egyensúlyt. Ha az acháthoz vonzódik, őszintének kell lennie saját magával az érzéseit illetően! Az elfojtott rossz érzések – pl. féltékenység, rosszindulat – akadályozhatja a boldog társkapcsolat elérésében, mert ha titkolja is, mások ösztönösen érzékelik ezt. Az achát kő gyógyít, biztonságérzetet teremt, ellazít. Segít Önnek, hogy úgy fogadja el magát ahogy van, ezáltal elősegítve azt, hogy más is elfogadja Önt! Az achátot ősidők óta használják a szerelmi varázslatokhoz, mert vonzza a Föld bőségét minden tekintetben. Az achát segít, hogy gyakorlati megoldásokat találjon a szerelmi és partnerkapcsolattal összefüggő problémáira, ezen kívül "párvonzó" hatása is van! 

Rendelésnél kérem a csuklóméreteket megjegyzésben megadni!

Név Monochrome álom
Méret 8 mm
Szín fekete, fehér, ezüst, szürke
Státusz Raktáron
Még nem értékelték a terméket. Legyél te az első!

Értékelés

Értékelés: