Angyalkás álom

0 Értékelés 8990 Ft

Egyedi tervezés alapján készült designer darabok. Az anya-lánya karkötők 8mm-es ásványgyöngyökből készültek. Az édesanya és a lánya közötti szoros köteléket ez esetben egy angyal jelképezi.

Egyedi tervezés alapján készült designer darabok. Az anya-lánya karkötők 8mm-es ásványgyöngyökből készültek. Az édesanya és a lánya közötti szoros köteléket ez esetben egy angyal jelképezi. Az angyalokban való hit évszázadokon át természetes dolog volt. Ma is vallástól függetlenül az emberek többsége hisz a védőangyalokban, mert biztonságot jelentenek számukra, hogy megóvják őket a bajtól. Valahogy úgy, mint egy láthatatlan testőr, aki mindig a nyomukban van. A hit fontos, hiszen a hittel sokmindent el lehet érni. Csak az válhat valóra, amiben hinni merünk!

Lepd meg anyukád, vagy gyermeked gyönyörű ásvány karkötőnkkel!

Rózsakvarc, ametiszt, achát és hegyikristály ásványból készült. Pont olyan ásványokból készült, amelyre egy nőnek szüksége van. :)

A rózsakvarc, mely a szeretet segítője, a tiszta szerelem megteremtője. Lágy rezgésével harmóniát és nyugalmat hoz használójának. Sokoldalú hatása van, segíti a lelki terhek megszüntetését, harag feldolgozását, termékenység fokozása, érzelmi ridegség ellen. Segít az érzelmi blokádok feldolgozásában,megnyitja a belső kapukat. Segít megtalálni az életben a szépséget és szeretetet. Művészetek iránti fogékonyság. szorongások oldása.

Az ametiszt a spirituális fejlődés köve. Elvileg a tisztánlátás és a koncentrációs képesség köve, de segít a meditációs elmélyülésben is. Serkenti az immunrendszert, általános „vitaminként” is használják. Józanság, tisztaság, összeszedettség, nyugalom, tartós fáradság esetén pihentető hatású, megszabadít a bánattól, a tartós gondoktól. Segít elhagyni a ragaszkodást és a függőséget. Jó a tüdőre, a vastagbélre és a bőrre, enyhíti a viszketést és a leégést.

A hegyikristály erőt ad és védelmet nyújt. Bátorságot ad, és segít legyőzni a félelmeket, bízni önmagunkban. Erősíti immunrendszerünket és segíti a regenerálódást.

Az achát oltalmat, védettséget biztonságot nyújt viselőjének. A szilárdság, összeszedettség, érettség köve.

 

Rendelésnél kérem a csuklóméreteket megjegyzésben megadni!

Név Angyalkás álom
Méret 8 mm
Szín lila, rózsaszín, ezüst, átlátszó
Státusz Raktáron
Még nem értékelték a terméket. Legyél te az első!

Értékelés

Értékelés: