Rózsaszín álom

0 Értékelés 8990 Ft

Egyedi tervezés alapján készült designer darabok. Az anya-lánya karkötők 8mm-es ásványgyöngyökből készültek. Az édesanya és a lánya közötti szoros köteléket ez esetben egy rózsakvarc szív jelképezi, a szívcsakra ásványa, amely szeretetet vonz és áraszt.  

Howlit hatásai:

Lelki:

Erősíti az akaratot és a kitartást.
Segíti a blokádok minden fajtájának leépítését, testben és lélekben egyaránt.
A howlit fehér színe magába foglal minden energiát, mint a fehér fény, mielőtt kibontakozhatnának belőle a színek spektrumai.
Higgadtságot és türelmet kölcsönöz, méregteleníti a testet és a lelket.

Jáde hatásai:

Lelki:

Feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású. Viszont a tisztaság és a nyugalom jelképe is, visszaadja a belső békét és a nyugalmunkat. Leépíti az előítéleteket, erősíti a szellemi aktivitást és tetterőt. Mentálisan megszabadít a negatív gondolatoktól és nyugtatja az elmét.

A szerelem és a harmónia köve is, javítja a reakcióskészséget, bizalmat, magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot ad viselőjének. Több örömöt és életkedvet ajándékoz. Erősíti bátorságunkat és személyiségünket, segít félelmeknél és lámpaláznál. 

Az álom kövének is hívják. Homlokunkat kicsit megmasszírozva vele, jó ötleteket, gondolatokat sugalló álmokat kaphatunk. Elősegíti az érzelmi felszabadulást, elsősorban az ingerlékenységet szünteti meg.

Rendelésnél kérem a csuklóméreteket megjegyzésben megadni!

Név Rózsaszín álom
Méret S
Szín fehér, rózsaszín, pink, ezüst
Státusz Raktáron
Még nem értékelték a terméket. Legyél te az első!

Értékelés

Értékelés: