Végtelen szerelem páros szett

0 Értékelés 7990 Ft

Szeretnéd Szerelmedet, Barátodat, Barátnődet meglepni valami egyedi ajándékkal? Válassz PÁROS KARKÖTŐT! Egyedi tervezés alapján készült Designer darabok. A karkötőkön egy végtelenség jel található, mely a végtelen szerelmet jelképezi. A szett 2 d

Szeretnéd Szerelmedet, Barátodat, Barátnődet meglepni valami egyedi ajándékkal? Válassz PÁROS KARKÖTŐT!

Egyedi tervezés alapján készült Designer darabok.

A karkötőkön egy végtelenség jel található, mely a végtelen szerelmet jelképezi.

A szett 2 db karkötőt tartalmaz.

A páros karkötők 8 mm-es ásványgyöngyökből készültek. 

A howlit, mely támogatja ítélőképességünket, erősíti az akaratot, kitartást, ezzel csökkenti stressz-szintünket. Fejleszti az együttérzésünket mások iránt. Nyíltság, elfogadókészség. Szabályozza az anyagcserét, csökkenti a folyadékraktározást, ezáltal segíti a fogyást. Feloldja a blokkjainkat, amely gátlásokat okoz.

Az achát oltalmat, védettséget biztonságot nyújt viselőjének. A szilárdság, összeszedettség, érettség köve. Az achát stabilizáló és erősítő hatású, elősegíti a belső egyensúlyt. Ha az acháthoz vonzódik, őszintének kell lennie saját magával az érzéseit illetően! Az elfojtott rossz érzések – pl. féltékenység, rosszindulat – akadályozhatja a boldog társkapcsolat elérésében, mert ha titkolja is, mások ösztönösen érzékelik ezt. Az achát kő gyógyít, biztonságérzetet teremt, ellazít. Segít Önnek, hogy úgy fogadja el magát ahogy van, ezáltal elősegítve azt, hogy más is elfogadja Önt! Az achátot ősidők óta használják a szerelmi varázslatokhoz, mert vonzza a Föld bőségét minden tekintetben. Az achát segít, hogy gyakorlati megoldásokat találjon a szerelmi és partnerkapcsolattal összefüggő problémáira, ezen kívül "párvonzó" hatása is van! 

A jáde, a feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású. Viszont a tisztaság és a nyugalom jelképe is, visszaadja a belső békét és a nyugalmunkat. Leépíti az előítéleteket, erősíti a szellemi aktivitást és tetterőt. Mentálisan megszabadít a negatív gondolatoktól és nyugtatja az elmét. A szerelem és a harmónia köve is, javítja a reakcióskészséget, bizalmat, magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot ad viselőjének. Több örömöt és életkedvet ajándékoz. Erősíti bátorságunkat és személyiségünket, segít félelmeknél és lámpaláznál. Az álom kövének is hívják. Homlokunkat kicsit megmasszírozva vele, jó ötleteket, gondolatokat sugalló álmokat kaphatunk. Elősegíti az érzelmi felszabadulást, elsősorban az ingerlékenységet szünteti meg.Ha Ön a jade követ választja, valószínűleg nem fog többet aggódni a pénz miatt! Bőség kristályként is ismert, hatásos kő! A jade nagyon sok védelmező tulajdonsággal rendelkezik! Védi a testet a betegségektől. A jade a belőle sugárzó bölcsességgel megakadályozza, hogy gazdája hibásan itéljen, valamint megvédi Őt a manipulációtól. Megelőzi a baleseteket, így annak aki gyakran úton van, hasznos utitársává válik! A kínaiak szerint a jade meghosszabbítja az életet. A jade segít ráhangolódni a természet jótékony hatásaira, békét nyújt, segít haladni az áramlással. A jade gyógyítja a vesét és a hólyagot. Ha ékszerként vagy marokkőként, masszírozó rúdként bárhol a bőrrel érintkezik, azzal maximálisan megnövelhetjük jótékony hatását! A jade harmóniát nyújt és vonzza a segítőkész jóbarátokat!

Rendelésnél kérem a csuklóméreteket megjegyzésben megadni!

Név Végtelen szerelem páros szett
Méret 8 mm
Szín fekete, márvány
Státusz Raktáron
Még nem értékelték a terméket. Legyél te az első!

Értékelés

Értékelés: