Rólunk

 

A CHILL

A CHILL célja, hogy kiszolgáljon minden olyan nőt, akinek szüksége van egy kis chillogásra, nőiességre, avagy stílusosságra. Egyik legnagyobb kifejezőeszköze egy nőnek, a stílusérzéke. Nálunk minden stílust megtalálsz, amire egy hölgynek szüksége lehet. Segítségedre vagyunk abban, hogy stílusod alapján tudd kiválasztani a hozzád legjobban passzoló ékszert, ezáltal tudsz vele azonosulni és miközben ékszereinket viseled, egyedinek és különlegesnek érezheted magad. Úgy gondoljuk, a mai felgyorsuló világunkban, mindenkinek jár egy kis törődés. Személyre szabott terméket is tudunk készíteni, ami által egy teljesen egyedi CHILL ékszer tulajdonosa leszel. Küldetésünk, hogy a végeredmény láttán Mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.

Ne feledd, MI ÉRTED VAGYUNK!

Folyamatosan új kollekcióval jövünk, és egyedi, limitált termékeket készítünk. Magyar designerekkel dolgozunk együtt, akikkel közösen álmodjuk meg a legújabb darabokat. 

A megálmodója és tervezője

A brand megálmodója és most már egyben tervezője is, Ember Csilla.

"Gyermekkorom óta imádom az ékszereket. Folyton karkötőket fűztem már akkor is. Milyen érdekes a sors, hogy újra visszaköszön ez, az életemben. A márka megalapításával, az volt a célom, hogy a saját szememen keresztül mutassam meg a divat világát, az ékszereket, melyekkel mi nők, megszínesíthetjük a hétköznapjainkat. Célom, egy olyan márkát kiépíteni, ami irányadó lehet egy-egy hölgynek, öltözködési stílusának megreformálásában."

Stylemagazinban egy hosszabb interjút olvashattok velem:

http://www.stylemagazin.hu/hir/Az-en-utam-Ember-Csilla-a-Chillearrings-tulajdonosa/17204/stylelife/stylebusiness/