• INSTAGRAM

    KAPCSOLAT

  • chill_2021_logo

HOGYAN MÉRD LE A KARKÖTŐ MÉRETED?

Sokan jeleztétek felénk, hogy nem tudjátok melyik méretet válasszátok rendelés közben. Szeretném, ha tudnátok, hogy bármilyen méretben el tudjuk készíteni a karkötőt, ezt bátran tüntessétek fel rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban! Gondoltam összeszedek pár gondolatot számotokra, ami megkönnyíti a megfelelő méretű karkötő megtalálását.

A karkötő méretének meghatározása:

A legegyszerűbb módja a karkötőméretünk meghatározásának, ha veszünk egy mérőszalagot és ezt a csuklónk legszélesebb része köré tekerjük. Ha nincs mérőszalagunk vegyünk egy cérna darabot és azt tekerjük a csuklónk köré, esetleg egy tollal be is jelölhetjük a méretet és azt egy vonalzó segítségével lemérhetjük. Az így kapott mérethez érdemes 1 cm-et hozzáadni, hogy a csuklónkon ne feszüljön a karkötő.

Ahhoz, hogy kényelmes legyen a karkötő elengedhetetlen a pontos csuklóméret! A csuklónk körfogata nem függ a magasságunktól és a súlytól! A csuklódra szorosan tekerd körbe a mérőszalagot és olvasd le a hosszt. A méretnek megfelelően válaszd ki a karkötő méretét. A túl nagy karkötő kényelmetlen, ha ráesik a kézfejünkre, ha kicsi az pedig nagyon tud vágni, szorítani.

Remélem segítettem a pontos méret választásban!

Csill

X