• INSTAGRAM

    KAPCSOLAT

  • chill_2021_logo

PINK OKTÓBER – AZ OKTÓBER A REMÉNY HÓNAPJA A CHILLNÉL IS!

TÁMOGASS EGY KARKÖTŐVEL! Most TE is SEGÍTHETSZ! Gyűjts velünk a Pink Október jegyében a Mellrákinfó Egyesület részére!

“ Adri egy gyönyörű lány, végtelenül kedves és egy IGAZI HŐS. A mi történetünk kb. 3 évvel ezelőtt kezdődött... egy megrendelőm volt. Már akkor érződött, hogy hatalmas szíve van. Annyira aranyos volt, küldött fotót, hogy mennyire szereti és hordja... örültem neki, és én akkor figyeltem fel rá. Hogy úristen milyen gyönyörű ez a lány!!! Ő rendelt Tőlem? De jó! Még nagyon gyerekcipőben járt a Chillearrings, még nem is volt webáruház.... szinte az elsők között rendelt, ő már akkor bizalmat szavazott nekem! Nagyon jó érzéssel töltött el. 

Mikor megláttam milyen csodás modell, bekövettem én is, és utána kialakult egy amolyan virtuális kapcsolat közöttünk! Mindig volt egy kis üzenetváltásunk, vagy egy-egy szívecske. 🙂 Na és egyik napról a másikra, szinte sokkolt a hír, nagyon ledöbbentem mikor megláttam az egyik posztját, hogy beteg, még pedig rákos. Nem hittem a szememnek. És mi mindig mondtuk, hogy oo nekünk találkozni kell! Mintha tudtuk volna, hogy lesz dolgunk egymással! Hát lett... Csak nem gondoltam, hogy ilyen formában. Az élet sajnos ilyen. Nem válogat. Ahogy Adri mondaná, mindenkinek meg van a maga keresztje.”

 Az oldalán mesél erről:     AZ ÉN KÜZDELMEM WEBOLDAL

Bővebb interjú:     INTERJÚ

Köszönet a csodálatos képekért Csányi Pistinek!     CSANYI PHOTO FACEBOOK

A gyönyörű sminkért Horváth Angélának!     ANGELLA MAKE UP FACEBOOK

A letisztult ruháért a Lipsclothes-nak, by Füri Zsanett!     LIPS CLOTHES WEBOLDAL

Az október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapja. A legelterjedtebb jelképe ennek a nemes harcnak a rózsaszín szalag, - nálunk egy karkötőkben jelenik meg, melyet megvásárolhatsz különböző árakon. Célunk a MELLRÁKINFÓ EGYESÜLETET  támogatni a mellrák elleni küzdelemben a lehető legnagyobb összeggel, melyet veletek szeretnénk összegyűjteni! A felajánlásokból származó pénz prevenciós, terápiás és reedukációs tevékenységekre fordítódna!

Mi ellen is küzdünk?

A mellrák a mellszövetben kialakuló rákos tumor. Elsősorban nőket támad meg – a nők 12%-nak valamilyen tumor kialakul a melleiben élete folyamán. Évente közel félmillióan halnak bele (ezzel ez a legtöbb áldozatot szedő rák a nők körében), pedig korai felismerése esetén gyógyszerekkel és onkológia kezeléssel gyógyítható, később pedig maszektómiával is megelőzhető a nagyobb károsodás.

CSATLAKOKOZZ! Pink Október!

Vásárolj egy karkötőt és támogasd velünk a MELLRÁKINFÓ EGYESÜLETET a mellrák elleni  küzdelemben!

X